Понеділок або Четвер
Бульйон з куркою 350/25 г
Яєчня з беконом 80/30 г
Вінегрет овочевий 100 г
Хліб 60 г
Сік на вибір 200 мл
Понеділок або Середа
Борщ український з м'ясом 350 / 25г
Картопляне пюре 200/15 г
Піджарка куряча 70/30 г
Салат з квашеної капусти 100 г
Хліб 60 г
Узвар 250 мл
Вівторок абоП'ятница
Суп грибний з куркою 350/25 г
Біфштекс рубаний 70 г
Картопля по-селянськи 150 г
Салат з квашеної капусти і огірків 100г
Чай 200 мл
Вівторок або Четвер
Борщ український з м'ясом 350 / 25г
Риба в яйці 70 г
Рис відварний 150/15 г
Салат "Рубін" 100г
Хліб 60 г
Сік на вибір 200 мл
Середа
Суп-локшина з куркою 350/25 г
Ескалоп 70 г
Каша гречана 150/15 г
Салат зі свіжої капусти 100 г
Хліб 60 г, Узвар 250 мл
П'ятница
Суп харчо 350/25 г
Котлета куряча 70г
Пюре картопляне 200 г
Салат з буряка з сиром 100 г
Хліб 60 г
Узвар 250 мл